Over Undercover Notes

Geboren uit creativiteit

Undercover Notes is in 2023 gestart en laat zich inspireren door hergebruik. Met een drive om handgemaakte notitieboekjes te maken uit oude, vintage boeken. De eerste en de laatste pagina’s van het originele boek herbergen jouw verborgen notitieboekje er tussenin.

Alle boekjes zijn met de hand uitgezocht en hebben vaak een unieke geschiedenis. Alle boekjes zijn echt met de hand gemaakt. Soms zie je daardoor imperfecties. Dat hoort erbij. Maar elk Undercover Notes notitieboekje is de ideale conversation starter.

Vintage boekjes, verborgen notities

Hoe mooi is het dat jouw notities discreet worden bewaard in een boekje dat tevens notitieboekje is? Je hebt altijd iets om over te praten in een vergadering. Leuk om cadeau te doen, of om te geven als relatiegeschenk.

Handgemaakt

Onze notitieboekjes zijn met de hand gemaakt met grote zorgvuldigheid. Daardoor zie je leuke details in de eerste en laatste originele pagina’s. Daarmee heb je een prachtig notitieboekje in huis. De boekjes zijn niet altijd perfect. Maar dat is altijd een leuke “conversation starter”.

Uniek

Onze notitieboekjes zijn het perfecte cadeau. Aan een collega als welkomst- of afscheidscadeau. Zomaar, of met een bijzondere gelegenheid. Voorzie het van jouw persoonlijke boodschap en je hebt een onvergetelijk cadeau.

Duurzaam

Onze boekjes geven oude boeken een tweede leven. We verlengen het leven van een boek. De oude pagina’s die niet gebruikt worden voeren we af naar de recycling. Onze materialen kopen we zo veel mogelijk lokaal in.