Een eigen notitieboekje

Eigen nostalgie…

Hoe leuk is het om van jouw eigen boekje een Undercover Notes notitieboekje te laten maken? Met de eerste en de laatste pagina’s van jouw originele boekje. Met hiertussen jouw eigen notitieboekje.

Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag. Voorwaarde is dat het boekje een hardcover boekje is en dat de kaft en/of pagina’s niet gescheurd zijn. Je mag het boekje verzenden of langsbrengen.

Een eigen boekje? Neem contact op!

Wil je jouw eigen boekje laten maken tot een Undercover Notes notitieboekje, of heb je een passend boekje dat js als Undercover Notes Notitieboekje cadeau wilt geven? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande knop

Het Boekje

Het boekje moet een hardcover zijn. De kaft moet niet gescheurd zijn en als formaat richten we ons meestal op A5 formaat (15 cm x 21 cm) of net iets groter. Notitieboekjes hebben een ideale dikte van 1,5 a 1,8 cm.

Boekenhartje

Het Proces

Je stuurt ons je boekje of brengt het langs. We zullen aan de hand van onze beschikbaarheid een inschatting geven van de benodigde tijd en kosten. Als het Undercover Notes Notitieboekje klaar is, laten we je het weten.

Betaalmethode

Kosten

De kosten voor een maatwerkboekje liggen iets hoger dan boekjes uit onze shop: we geven aandacht aan jouw wensen. Reken gemiddeld met een bedrag tussen EUR 20 en 30, maar is afhankelijk van de complexiteit, exclusief verzendkosten