Voorwaarden

Op deze pagina vindt u meer informatie over betalen, verzenden en bezorgen, retourneren en garantie.

iDEAL

iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kun je bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je je eigen bank. Controleer wel of je naar de beveiligde betaalomgeving van je bank verwezen wordt. Het betaalproces bij Undercover Notes vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt dit zien aan het beveiligingsicoontje in je browser.

Creditcard

Bij Undercover Notes worden alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards geaccepteerd. We rekenen geen transactiekosten voor VISA, Mastercard en Maestro. Voor American Express betaal je € 2,50 per transactie. Zodra de betaling geautoriseerd is sturen wij de producten naar je op. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

Apple Pay

Undercover Notes is ervan overtuigd dat Apple Pay een mooie mogelijkheid is om snel te kunnen betalen. De transactiekosten zijn hetzelfde als bij IDeal (dus met je bankpas) of met een Creditcard. Lees dus even goed de voorwaarden hierboven.

Bezorgen

Undercover Notes is een klein bedrijf. We werken ambachtelijk en zijn dus geen grote on-line retailer. We bezorgen “zo snel als van onze kant mogelijk is”. Er kunnen dus een paar dagen overheen gaan alvorens een notitieboekje bezorgd wordt. Het is dus NIET vandaag besteld, morgen in huis. Maar we doen ons best om jouw notitieboekje natuurlijk zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. We houden hierbij ook rekening met het milieu en het aantal transportbewegingen. Als we een aflevering van meerdere zendingen kunnen combineren, zullen we dat doen, met het oog op duurzaamheid.

PostNL

We werken alleen met PostNL. Hierdoor zijn de bezorgkosten wellicht iets hoger en werken we met de voorwaarden van PostNL. Onze ervaringen met PostNL zijn beter dan met andere postbedrijven. We accepteren alleen bestellingen die in Nederland kunnen worden bezorgd.

Retourneringen

Ben je niet tevreden met je bestelling of heb je jezelf bedacht? Dat kan. Dan kun je het Notitieboekje BINNEN 14 DAGEN aan ons terugsturen. Na 14 dagen nemen we de notitieboekjes niet meer terug. De verzendkosten hiervoor zijn op jouw eigen kosten. Na ontvangst zullen we het geld aan te overmaken.

Indien er een defect is aan het boekje vragen we je even contact met ons op te nemen voor een goede afhandeling.

Als een notitieboekje niet voldoet aan de retourvoorwaarden dan moeten we helaas een percentage op het aankoopbedrag inhouden. Hoe hoog het percentage zal zijn, hangt af van de prijs en de staat van het product. De genoemde percentages zijn richtlijnen.

  • 25% voor een lichte beschadiging
  • 50 % voor een zware beschadiging

Garantie

Garantie heeft te maken met producten die defect zijn als gevolg van een fabricagefout. We maken de boekjes zelf en het is handwerk. Het kan dus zijn dat er imperfecties worden aangetroffen. Dat hoort erbij. Maar neem altijd even contact met ons op.

De prototypes kunnen iets minder goed in elkaargezet zijn. Daar is de prijs op aangepast. Lees dus goed de beschrijvingen. De boekjes zijn niet minder mooi.

Is een boekje al binnen 30 dagen na aankoop defect (als gevolg van een fabricagefout), dan heb je recht op directe omruiling. terugsturen is gratis binnen de eerste 180 dagen na levering van het boekje.

Contact

Neem contact op via info@undercovernotes.nl